ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έχει προβληθεί 6440 φορές

Καλωσορίσατε στην σελίδα μας!

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ

ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΑΕΚWON-DO ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΑΕΚWON-DO ME EΔΡΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1994!!!!!!!!.ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΗΣ Master ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟYΡΛΑΚΗΣ 6DAN.ANTIΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ INTERNATIONAL INSTRUCTOR 5 DAN( ΑΠΟ 10/09 )

Στον πολύ καθαρό και χαρούμενο χώρο μας οι μαθητές μας διδάσκονται TAEKWON-DO(I.T.F), KICKBOXING, CAPOEIRA, KUNG-FU(HUNG GAR) καθώς και Αυτοάμυνα σε ομαδικά τμήματα όπου παράλληλά με την εκπαίδευση αναπτύσσονται η κοινωνικότητα, η αυτοπεποίθηση, η πειθαρχία και ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο χτίζοντας ταυτόχρονα δυνατές προσωπικότητες.

Λειτουργεί προνηπιακό και παιδικό τμήμα με ειδικό πρόγραμμα ανάλογο με τον ευαίσθητο χαρακτήρα των παιδιών, όπου κρίνεται απαραίτητο, παρέχονται ιδιαίτερα μαθήματα για την αντιμετώπιση ιδιαίτερων δυσκολιών ή προβλημάτων. ΔΩΣΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΝΑ ΑΘΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ TAEKWON-DO ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΞΙΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΕΞΙΑ , ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ , ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

 
 

Φωτογραφίες

Χάρτης εταιρείας
ΧάρτηςΒρείτε μας στο χάρτη

Προβολή ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΑΕΚWON-DO σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Επικοινωνία με εταιρεία
ΕπικοινωνίαΑφήστε μας το μήνυμά σας